BAKA MED KRONJÄST

2016-10-20

KronJäst aplayfulkitchenKronJäst aplayfulkitchen

KronJäst sponsrar Hela Sverige bakar. I samband med att deltagarna i programmet bakade kuvertbröd har jag testat att baka surdegsbrödet Grumpy Graham som innehåller grahamsmjöl och solrosfrön samt det ljusa brödet Break it som jag toppade med sesamfrön, vallmofrön och flingsalt.

KronJäst aplayfulkitchenGrumpy GrahamKronJäst aplayfulkitchenKronJäst aplayfulkitchenBreak it serverade jag med smör, ost och gurka men jag tänker att det passar utmärkt på buffébordet där du kan doppa det i smakrika röror, till exempel hummus eller tapenade.

Recept på Jalapeñosting (som jag tror är goda till potatis- och purjolökssoppa) , Break it, Grumpy Graham, och Russinråg (goda med skinka och söt senap) och tips på hur du lyckas med din bakning, till exempel att lösa jästen i kallt vatten och låta degen jäsa länge, hittar du hos KronJäst. 

KronJäst aplayfulkitchen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *