CHÈVRE CHAUD

2015-09-10

Ni vet att man även äter med ögonen va? Den här rätten är så fantastiskt vacker med sina exklusiva höstfärger. Testa på lördagkvällen, jag lovar att du kommer att njuta av varje tugga.Chèvre chaudChèvre chaudChèvre chaud1. Börja med att koka rödbetorna med skalet på, när de sedan är kokta så skivar du dem. Du kan självklart skala dem först, men du slipper rött kladd om du behåller skalet på. Plus att det innehåller massa smak och härligheter.

2. Fördela getost på en skiva surdegsbröd och ringla över honung. In i ugnen tills att osten har fått en härlig färg.

2. På en tallrik lägger du sedan ruccola, spenat och böngroddar. Skiva ett svenskt päron (alltså svenska päron, så mycket smak!), fördela päron och skivade rödbetor på tallriken, toppa med det färdiggräddade brödet och valnötter. Ringla över olivolja, honung och flingsalt.

TREVLIG HELG!Chèvre chaud Chèvre chaud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *