HEMGJORDA FISKPINNAR MED BÖNFRÄS OCH BULGUR

2015-05-04

Hemmagjorda fiskpinnarHemmagjorda fiskpinnarFisken: 1 paket torsk / Vetemjöl / Ströbröd / Smör till stekning.

Tina en förpackning fryst torsk. Torka fisken torr och skär den i bitar. Vänd fiskbitarna först i vetemjöl och sedan i ströbröd. Stek båda sidorna på hög värme i en rejäl klick smör. Lägg över fisken i en form när alla bitar är stekta, häll en skvätt vatten i stekpannan för att lösa upp smöret. Häll smörblandningen över fisken och låt den bli färdig i ugnen. Salta med flingsalt.

Bönfräset: Haricots verts / Salladslök / Solroskärnor / Smör till stekning.

Stek bönorna i torr panna så att de får färg, blanda i smör och skivad lök – låt det steka ihop. Lägg upp på fat, salta, peppra och strö över solroskärnor.

Servera med bulgur, citron och en klick majonnäs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *