KANTARELLMACKA

2015-07-11

Det ryktas att det är kantarellår i år. Eddie drog på sig gummistövlarna, jagade iväg ett par älgar och kom hem med några fina exemplar. Plockade under eken såklart.KantarellmackaKantarellmackaTvätta svampen försiktigt och stek den sedan i torr stekpanna. På så vis svettas svampen ur sig sin naturliga vätska. När vätskan kokat in så adderar du en smörklick och fräser kantarellerna till önskat resultat. I med en nypa finhackad gul lök och en näve hackad färsk persilja. Salta och servera svampen på rostat och smörat surdegsbröd.
Kantarellmacka Kantarellmacka

2 reaktion på “KANTARELLMACKA

  1. Pingback: FÖDELSEDAGSFREDAG - A Playful Kitchen

  2. Pingback: Veckomeny v41|16 | Matkoma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *