LÅNGKOKT TOMATSÅS MED FÄRSK PASTA

2016-07-19

Tomatsås och färsk pasta aplyafulkitchen500 g färsk bandspagetti / 1 paket fetaost / 1 konservburk cocktailtomater / 1 konservburk finkrossade tomater / 1 msk tomatpuré / 1 gul lök / 2 vitlöksklyftor / 1 Grönsaksbuljongtärning / 2 msk torkad oregano / Olivolja / Salt / Parmesan.
Tomatsås och färsk pasta aplyafulkitchen
Gör så här: Finhacka lök och vitlök, fräs snabbt i olivolja tillsammans med buljongtärning, oregano och tomatpuré. Häll ner de konserverade tomaterna och koka i minst en timme.

Koka pastan, smula ner fetaosten i tomatsåsen och blanda sen såsen med pastan. Riv över parmesan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *