ROSTADE GRÖNSAKER

2015-08-28

Rostade grönsakerSkiva potatis, dela morötter och broccoli i bitar – glöm inte stammen på broccolin! Den är knaprig och god, men tycks allt för ofta åka direkt i soporna. Skär av majskornen från en färsk majskolv. Lägg allt på en plåt, ringla över olivolja, salta och lägg ner några kvistar färsk timjan. In i ugnen i 45 min – 60 min, på 200 grader. Rör om ett par gånger under tillagningen.

Servera med lax och fetostkräm. Fetaostkräm är ett så bra och lättlagat tillbehör. Mosa osten med en gaffel, blanda upp med några msk turkisk yoghurt och peppra. Billies favorit helt klart, att fylla hela handen med fetaostkrämen och slicka rent varje finger.

Trevlig helg!

Rostade grönsaker

3 reaktion på “ROSTADE GRÖNSAKER

  1. Amelie

    Så vackert med broccolistjälken, som blommor. Ser supersmarr ut som vanligt! Kram Ame

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *