SNABBLAGAD LAXWOK

2016-07-13

Risnudlar / Laxfilé / Gröna eller gula bönor / Morot / Sockerärtor / Gul lök / Vitlök / Olivolja / Sesamolja / Salt / Koriander / Persilja / Lime.Snabblagad laxwok aplayfulkitchenGör så här:

Lax: Skär tinad laxfilé i mindre bitar, stek i olivolja i några minuter på varje sida. Salta försiktigt och lägg åt sidan.

Nudlar: Koka risnudlarna enligt paketet, häll av och spola i kallt vatten. Salta nudlarna.

Grönsaker: Stek gröna eller gula bönor i olivolja tillsammans med tunt skivad morot och sockerärtor, mot slutet vänder du ner tunt skivad lök och pressad vitlök. Blanda ner nudlarna och ringla över olivolja och sesamolja.

Lägg upp på tallrikar, toppa med laxen, färsk koriander, färsk persilja och lime.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *